Lepattanó – Patrick Duffy és Scherer Péter új filmje az esendő gombfocihősök története

Patrick Duffy, a híres Dallas sztárja és a tehetséges magyar színész, Scherer Péter főszereplésével új film készül Magyarországon. A Lepattanó című romantikus sportvígjáték a gombfoci világába kalauzolja el a nézőket és várhatóan jövőre kerül a magyar mozikba.

A film története egy gombfoci iránt szenvedélyesen odavető csoportról szól, és a romantikus sportvígjátékot Vékes Csaba rendezte. Scherer Péter egy fanatikus gombfociversenyzőt alakít, míg Patrick Duffy egy mecénást játszik, aki az események középpontjában találja magát. A film az esendőségről, a szerelemről, a kitartásról, és persze a gombfoci szerelmeseiről szól, miközben méltatja a magyar játék hagyományait.

A történet középpontjában Kálmán (Scherer Péter) áll, aki a gombfocihoz való elkötelezettségét tekintve komolyan veszi ezt a sportágat. Csapatával éppen az Európa-bajnokságra készül, ám a selejtező hajrájában pénzügyi problémák miatt kizárják őket a versenyből. Az egész csapat élete válságba kerül, de váratlanul egy milliárdos tévedése révén 100 millió forint érkezik a számlájukra. Így újra lehetőségük nyílik, hogy kijussanak az EB-re, bár számos akadályt kell leküzdeniük az útjuk során.

A film további szereplői között számos ismert nevet találunk, mint például Derzsi Dezső, Waskovics Andrea, Katona László és Fekete Zsolt. Emellett Rába Roland, Gyuricza István, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán, Petrik Andrea és Gáspár Sándor is fontos karaktereket alakítanak.

A forgatókönyvet Vékes Csaba és Gönye László írta, az operatőr Dévényi Zoltán, a vágó Gotthárdi Balázs, a látványtervező Takács Eszter, és a zeneszerző Kovács Márton. A film producere Roskó Péter, aki már olyan sikeres alkotásoknál vett részt, mint a „Szia, Életem!” és a „Korai menyegző”. Scherer Péter pedig kreatív producerként is aktívan részt vesz az alkotói folyamatban.

A Lepattanó című vígjáték a Blue Duck Arts gyártásában készül a Nemzeti Filmintézet támogatásával, és ígéretesnek tűnik, hogy egy izgalmas és szórakoztató filmélményt nyújt majd a nézőknek.

Forrás: MTI | Képek: Gordon Eszter

Szólj hozzá!